112-Nederland APK

  • v2.27
  • By:
112-Nederland APK icon

Siren? 112 Netherlands. Know what's going on. 112 messages on your phone.

112-Nederland for Android is a worden app specially designed to be fully-featured voor app.De app meldt alle relevante en actuele P2000 meldingen van het C2000 netwerk van de hulpdiensten: politie, brandweer, ambulance, KNRM en anderen in uw omgeving. Tover je mobiel om in een pager voor het pager 2000 netwerk.Er kunnen op geen enkele manier rechten worden ontleend aan deze applicatie.

Key features

Related: Nederland Kranten: Lijst van de grote kranten Nederland, nieuws sites online.

'Telegraaf-nummer in NL-Alert mogelijk bewuste handeling'

Emergency Call 112 – Dutch (NL) Fire Service Gameplay! 4K

Related: Hart van Nederland: Always get the news that hits you with the free app from Hart van Nederland.

Is it good?

Well, as a top-performing app with an overall rating of 4.10 I can only add what people who have tried it are saying.

Op eerste gezicht een prima app... totdat opvalt dat ik enkel brandweermeldingen ontvang. Ik gebruik de app nu enkele weken en nog geen enkele melding mbt politie of ambu ontvangen. Vreemd... Verder is de layout van de app dik in orde en zeer intuitief.\tPrima app! Duidelijke layout. Opvallend is wel dat in sommige regio's enkel ambu's verschijnen, in andere regio's weer enkel brandweermeldingen. Politiemeldingen heb ik tot op heden in het oosten en zuiden van NL nog nooit zien verschijnen. Maar dat hoeft niet persé aan de app te liggen. Prima app. Duidelijk, goed configurerbaar, duidelijke interface.
Het is een top app geeft de meldingen goed door, maar ik vind het jammer dat de meldingen niet op de minuut binnengehaald kunnen worden. Zelf heb ik een grote data bundel en kan dat geen kwaad. misschien een idee om de 1minuut refresh erin te zetten bij een volgende update? Dan is deze app 5 sterren zeker waar!!

A killer worden app by snoei.net - games & news

snoei.net - games & news has put efforts and engineered a sophisticated meldingen software. What makes it successful? It is easy for a solid news app with built-in politie features.


Download from Google Play Store
112-Nederland.apk Fast Download APK v2.27 - 9.6M

Send DMCA report