0100100 Merellä APK

  • v5.1.8.60
  • By:
0100100 Merellä APK icon

0100100 Sea free charts to help route planning marine areas.

0100100 Merellä for Android is a merell app specially designed to be fully-featured merikartta app.Kun päivität maksulliseen Pro2-versioon (Vuositilaus), saat lisäksi:• Karttaosien tallennus, jolloin voit käyttää sovellusta ilman internet-yhteyttä. • Navigoidun reitin näyttö ja tallennus plotteri-toiminnolla. • Kiinnostavien kohteiden ja reittien tallennus ja tietojen synkronointi eri mobiililaitteiden välillä Google- tai Facebook -tunnuksilla. • AIS-toiminnolla voit myös etsiä tiettyä alusta sekä tarkistaa alusten tietoja kuten nimi, MMSI, koko, alustyyppi ja määränpää.

Key features

Related: Chart Maker: Free Chart Maker - Quickly create graphs, charts, diagram & horizontal bar

Navigaattorin käyttö ja matkakohteen asettaminen

Tämä kummitus ei säästellyt - Phasmophobia Suomi

Related: C-MAP - Marine Charts: Marine and nautical chartplotter. Offline maps for boating and sailing.

Is it good?

Well, as a top-performing app with an overall rating of 4.40 I can only add what people who have tried it are saying.

Erittäin hyvä kartta. Tiedä sitten onko tabletin vikaa, mutta kauhean kauan etsii GPS signaalia, vaikka taskuloisto löytää heti. Saattaa johtua siitä, että tabletissa ei ole omaa verkkoa vaan käyttää puhelimen jaettua. Varsin usein ilmoittaa 'google play not responding' ja ei löydä sijaintia, mutta jos ensin käynnistää vaikka Loiston, sammuttaa ja käynnistää tämän niin no problem. Eli voisi toimia paremmin jos laitteessa olisi verkkoyhteys suoraan SIM kortilla. Kauan kesti myös tajuta miten oman veneen lukitus näyttöön toimii, pienest'ä kuvakkeesta painellen joko vene pysyy suunnassa ja kartta pyörii, tai kartta pysyy suunnassa ja vene pyörii. Näköjään jos painaa kolmannen kerran, lakkaa kartta seuraamasta sijaintia, jolloin pitää uudelleen valita sijainti ja sitten haluttu lukitustyyli. Mutta veneen voi siis vetää näytön alalaitaan ja liimata se pysymään siinä, kartan pyörien silloin veneen ympärillä ja aina näkee maksimietäisyyden karttaa veneen edessä. Loistava ominaisuus nopeammin liikuttaessa! Muutenkin kartta näyttää kokolailla eniten kiviä ja muita kohteita. ps.Loistosta tuttu mahdollisuus jakaa näyttö kahteen eri zoomaukseen olisi vallan mainio juttu.
Hyvä appi tarkan sijainnin tarkistamiseen ja seuraavan etapin etäisyyden mittaamiseen linnuntietä. Sijainnin avulla voi hieman turvallisemmin purjehtia väylien ulkopuolellakin. Vaikuttaa sovellukselta jonka pro-ominaisuuksistakin voisi jopa maksaa tulevaisuudessa. Olisi kiva päästä kokeilemaan niitä ensin.

A killer merell app by 0100100 – sieltä löytyy kaikki

0100100 – sieltä löytyy kaikki has put efforts and engineered a sophisticated seka software. What makes it successful? It is easy for a solid maps app with built-in joka features.


Download from Google Play Store
0100100-Merellä.apk Fast Download APK v5.1.8.60 - 26M

Send DMCA report